Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Zó voorkom je luchtbelletjes bij het lakken van je nagels

Nagels lakken kan een flinke uitdaging zijn. Lukt het eindelijk een keer foutloos, zie je ineens al die kleine luchtbelletjes onder de nagellak. Er is een manier om dat te voorkomen.

De bubbels in de nagellak ontstaan doordat er tijdens het drogen lucht tussen de verschillende laagjes nagellak komt. Die zie je pas nadat je helemaal klaar bent met het lakken en dat maakt het zo frustrerend.

Bubbeltjes
Gelukkig er is een manier om te voorkomen dat die bubbeltjes onder je nagellak komen. Begin daarvoor altijd met het schoonmaken van je nagels met nagellakremover, ook als je geen nagellak op je nagels hebt. Lak vervolgens je nagels in dunne laagjes. Deze laagjes drogen sneller en daardoor komen er minder snel bubbeltjes onder de nagellak.

Advertentie

2 laagjes
Het belangrijkste is om de laagjes zo goed mogelijk te laten drogen voordat je een nieuw laagje nagellak aanbrengt. 2 laagjes is in de meeste gevallen meer dan genoeg. Vaak zorgt het 3e laagje juist voor de luchtbelletjes. Ten slotte breng je een laagje topcoat aan en laat je dat drogen zónder dat er luchtbelletjes verschijnen.

Een nieuw seizoen vraagt om een nieuw kleurtje, wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock

Thelma: “Ik trouwde opnieuw met mijn ex-man”

Trouwen

Premium

Thelma (60) en Gabrie Jansen (60) trouwden jong en kregen samen 3 kinderen. Het huwelijk strandde en bijna 20 jaar lang hadden ze nauwelijks contact. Tot vorig jaar, toen ze tijdens een verjaardag naast elkaar op de bank belandden en tussen hen - tot  ieders verrassing - de vonk opnieuw oversloeg. Afgelopen zomer gaven ze elkaar voor de tweede keer het jawoord. "We zijn nooit gestopt met van elkaar houden."

Thelma: “Op onze trouwkaart staat: ‘Loved you yesterday, love you still, always have and always will’. Zo voelen we dat allebei. We zijn nooit gestopt me

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien