Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Hertogin Camilla laat zien dat de stippenjurk weer helemaal hot is

Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn in Italië. De hertogin van Cornwall ziet er jonger uit dan ooit in een prachtige donkerblauwe stippenjurk.

De stippenjurk: terug van weggeweest. Is hij eigenlijk wel weggeweest? Hoe dan ook, polka dots zijn helemaal hot en de webshops puilen momenteel uit van de jurken met stippen.

Advertentie

Net zo stijlvol eruitzien als hertogin Camilla? Wij hebben een leuk rijtje stippenjurken voor je verzameld. Zit er ook wat voor jou tussen?


Prins Charles en zijn Camilla zijn momenteel op werkbezoek in Italië. Dit weekend bezochten ze Amatrice, de stad die vorig jaar augustus hevig getroffen werd door een aardbeving. Deze week trekt het echtpaar verder naar Oostenrijk.

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

LEES OOK:

Beeld: GettyImages.

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien