Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Hertogin Camilla laat zien dat de stippenjurk weer helemaal hot is

Prins Charles en zijn vrouw Camilla zijn in Italië. De hertogin van Cornwall ziet er jonger uit dan ooit in een prachtige donkerblauwe stippenjurk.

De stippenjurk: terug van weggeweest. Is hij eigenlijk wel weggeweest? Hoe dan ook, polka dots zijn helemaal hot en de webshops puilen momenteel uit van de jurken met stippen.

Advertentie

Net zo stijlvol eruitzien als hertogin Camilla? Wij hebben een leuk rijtje stippenjurken voor je verzameld. Zit er ook wat voor jou tussen?


Prins Charles en zijn Camilla zijn momenteel op werkbezoek in Italië. Dit weekend bezochten ze Amatrice, de stad die vorig jaar augustus hevig getroffen werd door een aardbeving. Deze week trekt het echtpaar verder naar Oostenrijk.

Wil je niets meer missen van Libelle? Neem een abonnement op het blad. Profiteer nú van onze speciale aanbieding: 8 nummers voor slechts € 19,95.

LEES OOK:

Beeld: GettyImages.

Speel hier de snackpuzzel van vrijdag 17 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze vrijdag 17 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de hersenkraker op te lossen. Veel plezier!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien