Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Catch of the day: fijne sporthandschoentjes voor hardlopers

Deze week is een mooi moment om te beginnen met hardlopen. De redactie van Libelle Daily tipt voor het nieuwe jaar: handschoenen voor de buitensport.

Voorgenomen om in januari van start te gaan met een buitensport, maar geen zin in koude handen? Dan mogen deze sporthandschoenen van Nike niet ontbreken.

Advertentie

De sporthandschoenen zijn gemaakt van touchscreen vriendelijk materiaal, zo kun je tijdens een work-out je telefoon bedienen. Het speciale Dri-Fit materiaal zorgt ervoor dat je geen zweethanden krijgt. Zo behoud je ook nog eens mooie en zachte handen.

sporthandschoen_nike_libelle_week_1

 

Hebben? De handschoenen zijn te koop in de winkels en webshop van Perry Sport.
Geen hardloop- of wandelfan? Bekijk wat de populaire sporten in Nederland zijn.

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien