Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Céline strikt 80-jarig model voor campagne

Het Franse label Céline heeft de 80-jarige Amerikaanse schrijfster Joan Didion gestrikt voor hun nieuwste campagne.

Op de foto’s van Céline prijkt Joan met een enorme zwarte bril. De campagne is geschoten door topfotograaf Juergen Teller. In de modewereld is Célines opvallende keuze het gesprek van de dag, maar de schrijfster zelf is er niet erg van onder de indruk. Ze vertelde aan The New York Times dat ze door het modehuis werd gevraagd en geen flauw benul heeft hoe mensen erop reageren. Didion werkte onder andere mee aan de scenario’s voor de films A Star is Born en Up Close and Personal.

Advertentie

Spaanse oma’s
Céline is niet het enige merk dat dit seizoen werkt met modellen op leeftijd. Dolce & Gabbana kwam onlangs met een campagne waarin twee Spaanse oma’s in folklore model staan voor hun accessoirelijn.

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien