Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Groot modehuis geeft Crocs een drastische make-over

Crocs en modieus? Twee woorden die mijlenver uit elkaar liggen, zou je denken. Maar op Paris Fashion Week is het tegendeel bewezen.

Het Franse modehuis Balenciaga heeft Crocs namelijk flink onder handen genomen. Het resultaat houdt de modewereld compleet in z’n greep.

Advertentie

Je katoenen schoenen waterproof maken voor de winter? In de video zie je hoe je dat fikst!

Plateauzool  
De klompvorm van de Crocs is redelijk hetzelfde gebleven, inclusief het bandje aan de achterkant. Maar Balenciaga heeft de schoen nu voorzien van een flinke plateauzool, waar de Spice Girls jaloers op zouden zijn. Naast de schoen zelf, heeft Balenciaga ook aan de details gedacht. Het modehuis heeft namelijk vrolijke pins ontworpen, om in de neus van de Crocs te duwen.

Trend
Met dit ontwerp, is het praktische en unisex aspect van Crocs er wel vanaf. Maar een eyecatcher zijn ze zeker. Modekenners voorspellen zelfs dat we de plateaucrocs volgende lente veel gaan zien op straat. Zou jij ze dragen?

I really like it! #BalenciagaCrocs #BalenciagaxCrocs #Fashown! #Crocs #Jibbitz #parisfashionweek

Een bericht gedeeld door Jc Mercahny (@overallqueen) op

Kane was eerst
Balenciaga is overigens niet het eerste modehuis dat de comfortabele stappers onder handen neemt. De Britse mode-ontwerper Christopher Kane pimpte ze ook al, maar niet zo drastisch.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief! 

BEKIJK OOK:

Bron: Vogue. Beeld: Instagram, iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien