Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Ja, echt: Crocs komt speciale modellen voor bruiloften

Ga je binnenkort trouwen, maar weet je nog niet wat voor schoenen je onder je jurk moet dragen? Schoenenmerk Crocs komt met een comfortabele oplossing.

Oké, prachtig zijn ze misschien niet. Maar hoeveel bruiden houden het nou vol om de hele dag op mooie hoge hakken te lopen? Menig bruid tovert aan het eind van de avond trots een paar sneakers tevoorschijn, dus waarom dan geen comfortabele Crocs?

Advertentie

Kleurtjes
De Crocs zijn speciaal voor bruiloften ontworpen: wit en vol met glittertjes. Wil je echt de aandacht trekken, dan kun je ook voor een kleurtje gaan. Ze bestaan namelijk ook in andere kleuren, zoals zilver, rood en turquoise. Er is zelfs een regenboogvariant!

Prijskaartje
De Crocs worden niet in de winkel verkocht, je moet ze online bestellen. Ze worden in de Verenigde Staten met de hand gemaakt, waardoor het ongeveer 2 weken duurt voordat de bruidsschoenen binnen zijn. Echt goedkoop zijn de schoentjes trouwens niet. De bruids-Crocs zijn voor €92,54 te bestellen via online webshop Etsy.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Etsy.com. Beeld: Etsy.com, iStock

Erik van der Hoff werd in 14 maanden tijd vader én opa: “Ik hoor mezelf nog stamelen: ‘Eh jongens, ik ben verliefd en… ze is jong’”

Rifka

Premium

Na jaren van hollen-rennen-vliegen kwam, met de geboorte van zijn vierde kind, het leven van presentator en zanger Erik van der Hoff (56) in een heel ander vaarwater. “Ineens bouw ik weer zandkastelen en blokkentorens.”

“Alles mag, niets moet. Dat was zo’n beetje de fase waarin ik zat: mijn drie kinderen waren volwassen, met hun eigen leven. Mijn dochter Sascha woont zelfs in Israël. Ik had een beetje last van het empty nest-gevoel, maar tegelijkertijd kon ik ineens weer gaan en staan waar ik wilde. Heerlijk voor een vlinder als ik. Maar nu o
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien