Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

De 4 meest gemaakte fouten van mensen met dun haar

Als je van jezelf weet dat je niet een al te royale bos haar op je hoofd hebt zitten, dan kun je er maar beter het beste van maken. 

Maar met dun haar is het toch een beetje opletten. Want je maakt al gauw één van deze vier fouten:

Advertentie

 1. Je gebruikt te veel producten
  Als je mousse, haarlak, spray, en andere toestanden in je haar smeert of spuit, dan is het resultaat meestal vet haar. Je kunt wat meer volume creëren door talkpoeder op de hoofdhuid te strooien. Blijf verder zoveel mogelijk weg van mousses, olies of andere romige sprays. Dat maakt je lokken alleen maar vet en glimmend.
 2. Je laat het te lang groeien
  Natuurlijk is lang haar mooi, maar heb je erg dun haar, dan kan het al snel lijzig overkomen. Met een wat kortere coupe zorg je voor speelsheid en finesse.
 3. Je föhnt je haar te heet
  Als je je haar te heet maakt, dan verslapt dat je lokken. Als je het al föhnt, doe het dan met een wat mildere temperatuur.
 4. Je doet er niets aan
  Tja, met een gigantische bos zit het misschien altijd goed, maar met dun haar zul je toch wat moeten improviseren. Doe eens een haarband in, een clipje, zet er een krultang in: doe je best. En dan voel je je nóg beter, want ze zeggen niet voor niets al jaren: ‘als je haar maar goed zit’.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Elle. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien