Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

De allernieuwste nageltrend zijn nagels in de vorm van een 'lipstick'

Je nagels simpelweg goed verzorgen en lakken met een neutrale kleur is natuurlijk helemaal prima. Maar voor wie het wel wat opvallender mag is deze nieuwe nageltrend een must. De nageltrend gaat de ronde als ‘lipstick shaped nails’. 

Zoals de naam al doet vermoeden, is dé nieuwe nageltrend (we zien ‘m veel op Instagram) een nagel gevijld in de vorm van een lipstick. Een asymmetrische nagel dus. Lange nagels zijn voor de trend wel een vereiste: je hebt tenslotte de lengte nodig om je nagel in de perfecte schuine vorm te vijlen. De vorm nagel werd voor het eerst geïntroduceerd door een bekende nagelartiest; Park Eunkyung van Unistella Nails. Park staat bekend om zijn creatieve nagelcreaties.

Advertentie

Durf jij de trend aan?

De laatste nieuwtjes, tips en trends in je mailbox? Meld je aan voor de gezelligste nieuwsbrief van Nederland! Bron: Instagram. Beeld: iStock

Speel hier de snackpuzzel van zondag 26 januari gratis

snackpuzzel

Premium

De gratis puzzel van 26 januari is ons er eentje! Lukt het jou om 'm op te lossen? Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien