Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

De trenchcoat: populairder dan ooit

De trenchcoat is een echt tijdloos mode-item. Vooral de versie van Burberry is een klassieker die al sinds de Eerste Wereldoorlog meegaat.

Burberry ontwierp de trenchcoat eigenlijk voor Britse officieren die de loopgraven in gingen. Veel Engelser wordt het dan ook niet: overslagmodel, riem in de taille, unisex, beige en natuurlijk de beroemde ruit aan de binnenkant.

Advertentie

Romeo Beckham
De jas is sindsdien nooit uit het straatbeeld weggeweest, maar is sinds afgelopen Kerst nóg populairder dankzij Romeo Beckham. De 12-jarige zoon van David en Victoria speelde de hoofdrol in de kerstcampagne van Burbberry. De verkoop van de trenchcoat steeg sindsdien wereldwijd met maar liefst tien procent.

 

De Burberry-trenchcoat is een flinke investering, maar gelukkig zijn er tal van minstens zo mooie look-a-likes die een stuk betaalbaarder zijn. Shop ze hier:

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien