Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Libelle wil weten wat je vindt! Deel je ervaring!

Tegenwoordig hoeven we niet meer de programma’s of films op tv te kijken die ons worden voorgeschoteld op dat moment. We kunnen zelf beslissen hoe en wanneer we wat kijken, het zogenoemde Video On Demand (VOD). Bijvoorbeeld om de volgende ochtend pas The Voice terug te kijken via RTL XL, of een romantische film via Netflix. En dat kan op de televisie maar ook via laptop of tablet.

Advertentie

Wij zijn erg benieuwd naar jullie ervaringen met het bekijken van video’s, films en/of programma’s on demand. Misschien heb je bijvoorbeeld al wel eens gehoord over de aanbieder van films Netflix of kijk je je lievelingsserie via Uitzending gemist. We zouden het heel leuk vinden als je onderstaande vragen voor ons wil beantwoorden.

Let op: bevestig iedere vraag door te klikken op: ‘Stem nu’. Anders wordt je antwoord niet opgeslagen.

[poll id=”866″]

[poll id=”868″]

[poll id=”870″]

[poll id=”872″]

[poll id=”874″]

[poll id=”876″]

[poll id=”878″]

Bedankt voor het delen van je ervaringen!

 

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien