Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Gebruik jij deodorant ook al je hele leven verkeerd?

Je stapt ’s ochtends de douche uit, borstelt je haren door, doet een laagje deo op en trekt je kleren aan. Maar ho even: daar deed je iets wat eigenlijk niet hoort.

Het blijkt namelijk dat deodorant in de ochtend opdoen eigenlijk helemaal niet de bedoeling is. Volgens experts moet je deodorant juist gebruiken voordat je gaat slapen, aldus Daily Mail.

Advertentie

Verschil
Het is wel belangrijk om een onderscheid te maken tussen antitransparant en deodorant. Een deo verdoezelt alleen zweetgeurtjes, een antitransparant blokkeert ook nog de uitgangen van zweetklieren. Zo lang er aluminium op de ingrediëntenlijst staat, heb je waarschijnlijk een antitransparant.

Waarom
En deze doe je dus echt het beste ’s avonds op. Het heeft namelijk de tijd nodig om in te werken. Doe je het toch ’s ochtends, dan heeft het dus geen tijd om in te werken en zal het een stuk minder z’n werk doen.

Libelle’s Coks gebruikte een week lang geen deodorant om te bekijken wat er zou gebeuren:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia. Beeld: iStock

Zo ziet deze week (2 t/m 8 juni) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Premium

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? 

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie we

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien