Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Dermatologen onthullen welk reinigingsproduct ze zélf gebruiken

Als we vragen hebben over onze huid, dan kunnen we hiervoor natuurlijk het beste op een dermatoloog afstappen. Ze geven ons advies, maar welk product gebruiken zij eigenlijk zélf veelal?

Want dan weet je pas echt zeker dat het goed zit. Een rondje internet leert ons dat micellair water onophoudelijk wordt getipt door dermatologen. Vooral wanneer deze ongeparfumeerd is en zonder andere (mogelijk) irriterende ingrediënten.

Advertentie

Minimale additieven
Het is volgens hen een erg milde manier om je make-up te verwijderen en de huid schoon te maken. Dermatoloog Melissa Levin in het artikel: “Ik ben dol op micellair water omdat het minimale additieven bevat en voornamelijk uit water en olie bestaat. De resten worden voorzichtig van de huid verwijdert.” Ook mannelijke dermatologen geven aan hun gezicht ermee te reinigen, want ja, ook die wordt gewoon vies door invloeden van buitenaf.

Ook dit is populair
Enkel micellair water is misschien niet voldoende om je huid volledig schoon te maken. De dermatologen tipten daarnaast ook nog andere, verschillende producten afhankelijk van hun eigen huidproblemen. Micellair water kan namelijk soms nog een laagje achterlaten op je huid. Een cleanser en schoonmaken met water zijn daar weer de oplossingen voor. Om tot slot de huid te voeden wordt er voornamelijk gezichtscrème met een SPF van minstens 30 getipt. Dat biedt bescherming tegen de zon.

Natuurlijk zetten wij een aantal fijne micellair water-producten voor je op een rijtje:

Dankzij deze truc van een visagist heb je nooit meer een glimmend gezicht:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Allure. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien