Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Déze douchekap zorgt ervoor dat je make-up niet uitloopt tijdens het douchen

Zit net je make-up er helemaal mooi op, kom je erachter dat je haar toch echt nog even een wasbeurt nodig heeft. Weg mooie oogschaduw en mascara… Of toch niet?

Er bestaat namelijk sinds kort een héél handig hulpmiddel dat ervoor zorgt dat je make-up ook tijdens het douchen perfect blijft zitten.

Advertentie

Klittenband
De Showrshield is een speciale douchekap die je make-up beschermt tegen het water uit de douchekap. De kap bestaat uit een plastic schild en klittenband, zodat je de kap stevig op je hoofd kunt zetten. Wanneer je onder de douche gaat staan, blijft je gezicht gewoon droog. Ideaal, toch?

Multifunctioneel
De Showrshield biedt ook uitkomst bij andere problemen. Zo zou de kap ook handig zijn als je om andere reden je gezicht droog moet houden, zoals bij de genezing van getattoeerde wenkbrauwen, gezichtschirurgie en wimperextensions.

Tijd besparen
Sheridan Elle, de ontwerper van de Showrshield, bedacht het product in eerste instantie voor zichzelf. “Ik heb talloze keren onder de douche gestaan met mijn handen als een geïmproviseerd schild om mijn gezicht, in de hoop mijn make-up te beschermen. De Showrshield werd al snel een vast onderdeel van mijn beautyregime én bespaart me heel wat tijd als ik me even snel wil opfrissen”

De douchekap kost 14,95 dollar, wat neerkomt op ongeveer 13,20 euro.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SHOWRSHIELD (@showrshield) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door SHOWRSHIELD (@showrshield) op

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Grazia. Beeld: iStock

Libelle’s grote maanhoroscoop: álles over liefde en relaties

maanhoroscoop-libelle-liefde-relaties

Premium

Naast een zonneteken hebben we allemaal ook een maanteken. De maan belicht vooral de emotionele kant van ons leven en karakter.

Welk maanteken ben ik?

Binnen de astrologie kennen de meesten van ons wel hun zonneteken. We zijn een Ram, Stier, Tweelingen, Kreeft, Leeuw, Maagd, Weegschaal, Schorpioen, Boogschutter, Steenbok, Waterman of Vissen omdat de zon op onze geboortedag in dat dierenriemteken stond. Om meer te leren over onze emotionele kant is het belangrijk om te weten in welk teken de maa

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien