Mamma Mia! Ontvang tot € 20,- voordeel per kaart t/m 31 mei

Zoek binnen:

Op déze manier kun je nu al een lentejurk dragen

Het lenteweer wil – uitgezonderd van eind februari – nog niet helemaal doorbreken. Maar dat betekent niet dat we niet kunnen fantaseren over warmere temperaturen waarbij we rondhuppelen in onze lentejurken.

Helaas drukt de weersverwachting de lentejurkenpret. Want: wát is het druilerig buiten. Betekent dit dat je jurken weer in de kast moeten? Heus niet.

Advertentie

Overgooier
Er zijn een boel jurken die je nu al kunt dragen met een trui en enkellaarzen en straks met blote benen en sandalen. Bijvoorbeeld de overgooier: deze combineer je nu nog met je warmste wintertruien, maar geven toch al een zonnig gevoel.

Laarzen
Of wat dacht je van knielaarzen? Lekker warm en gecombineerd met een jurkje super hip. De kleur van de laarzen kun je laten terugkomen in je lentejurk. Knielaarzen met een kortere jurk zijn vrij gewaagd, maar dat kán natuurlijk ook heel leuk zijn. Een blousejurk is de perfecte middenweg.

Extra tips
Ga je voor een lange jurk zoals hierboven, maar draag je liever toch je vertrouwde lage laarsjes? Dan kun je er ook voor kiezen om een legging te dragen. Let wel dat je een mooie kwalitatieve legging kiest, dit laat de jurk beter tot z’n recht komen.

De kers op de taart: dit Mart Visser tasje bij je nieuwe jurk.

Het perfecte tasje van Mart Visser
Het perfecte tasje van Mart Visser
€ 59,90
Bestel

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien