Hoe sterk is jullie relatie? Doe hier de test>

Zoek binnen:

Déze muts past het beste bij jouw gezichtsvorm

De temperaturen dalen weer en dat betekent dat we de sjaals en mutsen weer uit de kast kunnen halen. Een nieuwe muts toevoegen aan je collectie? Zo weet je welk model het beste bij jouw gezichtsvorm past.

Heb jij een ovaal gezicht? Dan is een muts die wat strakker zit op je hoofd een goed model bij jouw gezichtsvorm. Je kunt ‘m wat verder over je hoofd trekken zodat je gezicht wat minder lang lijkt. Mutsen met pompons maken je gezicht net wat langer, dus passen minder goed bij jouw gezicht.

Advertentie

Hartvormig
Wanneer je een wat meer hartvormig gezicht hebt, kun je veel mutsen hebben, maar is een wat losser model het mooist. Daardoor komt jouw gezichtsvorm mooier uit dan bij een wat strakker exemplaar. Mensen met een rond hoofd kunnen een muts het beste wat verder op hun hoofd dragen. De muts mag best een beetje gek zijn met bijvoorbeeld pompons.

Vierkant
Bij een vierkant of rechthoekig gezicht past een wat strakkere muts goed. Daardoor gaat je gezicht er niet breed uitzien. Een opvallend detail zoals een bloem past ook goed bij deze gezichtsvorm.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Libelle.be. Beeld: iStock

Maartje en de meisjes – deel 52: “Dus jij bent Vera’s nieuwe vlam?”

nieuwe vlam

Een tikkeltje zenuwachtig en tegelijk vol vertrouwen belt Maartje aan bij haar knappe werkrelatie Vera. Ze weten allebei dat er niets zakelijks op de agenda staat vanavond. Haar verbazing is dan ook groot als een jochie van een jaar of zes met grote ogen de deur open doet.

“Kom jij ook al voor mama?” vraagt het ventje van drie turven hoog.

“Ehm… hoi!” stamel ik. “Ik ben Maartje. En wie ben jij?”

“Felix. Ik heb een Tijannosaujus.”

“Hoi Felix. Dat is mooi zeg, een Tyrannosaurus. Ik kom voor Vera, is dat jouw mama?”

Op dat moment steekt Vera

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien