Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Déze nagelvorm past het beste bij jouw handen

Nagellaktrends komen en gaan, maar als er iets is dat niet onderhevig is aan trends, dan is het wel de vorm van je nagels. Hoe je je nagels vijlt kun je namelijk het beste laten afhangen van de lengte en dikte van je vingers.

Als je het slim aanpakt, kun je je vingers zelfs langer en slanker laten lijken door de vorm van je nagels aan te passen. Hier een aantal handige tips:

Advertentie

1. Ovaal

Als je niet echt gezegend bent met lange vingers, dan is deze nagelvorm zeker het overwegen waard. Ovale nagels zijn namelijk perfect als je wat kleinere handen hebt en bredere nagelbedden. De ovale vorm zorgt ervoor dat je vingers wat langer en dus ook slanker lijken.

2. Amandel

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Gisele Campos Lopes (@gi_unhas_divas) op

Heb je korte vingers en zijn je nagelbedden smal en lang? Dan is een amandelvorm perfect voor jouw nagels. Deze vorm laat je vingers en nagels smaller lijken.

3.Vierkant

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Universal Nails (@universalnailsamsterdam) op

Deze nagelvorm kun je beter aan je voorbij laten gaan als je korte vingers, maar voor lange vingers is deze vorm echt perfect!

4. Ballerina

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lari Nails – Unhas acrílicas (@lari.nailart) op

Of je nu lange of korte vingers hebt, deze vorm staat bij iedereen mooi!

5. Rond

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door LAKWERK (@lakwerk) op

Als je je vingers langer wil laten lijken, dan kun je deze nagelvorm beter skippen. Maar als je van nature al gezegend bent met lange vingers, dan is deze nagelvorm zeker mooi.

Nieuwsgierig naar wat de staat van jouw nagels zegt over je gezondheid? Dokter Rutger legt het uit:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Marie Claire. Beeld: iStock, Instagram

Elsemarie (49): “Op deze manier heb ik nog nooit aandacht van een man gehad”

Elsemarie (49): “De keren in mijn leven dat ik verliefd was, heb ik veel en hartstochtelijk gevreeën. Met mijn man, met wie ik nu vijftien jaar getrouwd ben, doe ik dat nog steeds.

Verliefdheid en sex heb ik nooit los van elkaar kunnen zien. Tot een paar jaar geleden een nieuwe collega op de zaak kwam. Niet een heel opvallende man, maar hij had een uitstraling die mij aantrok. We raakten met elkaar in gesprek en het klikte meteen. Al gauw zaten we tijdens de lunchpauze aan hetzelfde tafeltje in de kantine en gingen we daarna nog even een eindje lopen.

Net zoals i

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien