50% korting op dagentree bij verschillende wellness resorts >

Zoek binnen:

Waarom déze tas bij elke outfit past

Kan een vrouw ooit genoeg tassen hebben? Wij denken van niet. Een handtas voor overdag, een zakelijke tas om je laptop mee te nemen en dan ook nog een kleiner tasje voor in de avond. Maar wat is nou eigenlijk dé perfecte tas voor bij elke outfit?

Wij denken dat het déze mooie tas van Mart Visser is. En wel hierom:

Advertentie

Kleur
Al is het officieel geen kleur, zwart past bij alles. Een zwarte tas kun je combineren met wit, bruin, verschillende kleuren en natuurlijk ook zwart. Draag je graag printjes? Dan is een effen zwarte tas altijd een veilige keuze die bij alle printjes leuk staat.

Materiaal
De voorkant van de Mart Visser-tas is gemaakt van suède. Leer combineren kan soms lastig zijn, maar bij suède is dat vanwege de zachte look niet het geval. Suède combineer je gemakkelijk met andere stoffen. Daarnaast kun je suède dragen bij vrijwel elke outfit: zakelijk, chic of juist casual.

Formaat
Een kleinere tas kan je outfit er nét wat feestelijker uit laten zien dan een grote handtas. Maar je wilt natuurlijk wel voldoende ruimte in je handtas om al je spullen die je mee te nemen. Gelukkig verenig je het nuttige met het aangename in deze tas, doordat hij ondanks zijn kleine formaat genoeg opbergruimte heeft.

Kortom: een tas die past bij elke outfit én bij iedere vrouw.

 

 

 

 

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien