Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Dieettips van modellen

Ook zo benieuwd naar hoe fotomodellen als Doutzen Kroes zo goed in vorm blijven? Vooral water, yoga, veel slapen en gezond eten blijkt de truc. Lees snel de dieettips van modellen en wie weet zijn die platte buikjes en slanke benen nog niet eens zo onbereikbaar.

Advertentie

Doutzen Kroes

“Je dieet bepaalt voor 70% hoe je eruitziet. Je kunt als een gek gaan trainen in de sportschool, maar je moet wel gezonde eetgewoonten hebben”, vertelt Doutzen Kroes in het mei-nummer van Vogue.

Rosie Huntington-Whiteley

“Ik ben niet iemand die ingewikkelde en extreme diëten volgt, ik houd het graag simpel. Wanneer ik wat gewicht kwijt wil raken, dan schrap ik koolhydraten en suikers van het menu”, vertelt Rosie Huntington-Whitely in het september-nummer van Vogue.

Gisele Bündchen

Gisele Bündchen vindt het niet erg om hard te werken om haar mooie vorm te behouden. Daarnaast vindt ze het eten van verse groenten belangrijk, dat vertelt ze in het december-nummer van Vogue. Ook haar kinderen giet ze dat met de paplepel in. “Wanneer Benjamin broccoli eet, denkt hij dat het een dessert is.”

Miranda Kerr

“Ik probeer organisch te eten en hydrateer mezelf door heel veel water met alkaline te drinken”, vertelt Miranda Kerr in het april-nummer van Vogue. “Ook houd ik ervan om actief en gezond bezig te zijn. Ik deed vroeger aan turnen en nu doe ik al veertien jaar aan yoga.”

Adriana Lima

“Ik drink heel veel water en doe nooit aan diëten. Mensen denken altijd dat modellen bijna niets eten, nou dan moeten ze mij niet zien”, vertel Irina Shayk in het april-nummer van Vogue. “Ik ben dol op roomijs en taart. Het is een kwestie van balans: als ik iets ongezonds eet, dan sport ik het er meteen af. Ook omdat dat beter voelt.”

Freja Beha Erichsen

“De laatste maanden heb ik geleerd om heel veel power naps te doen, waar ik ook ben. Slaap is de sleutel voor mijn gezondheid. Natuurlijk is gezond eten, zoals fruit voor vitamines, ook belangrijk. Het drinken van veel water is goed voor je huid. Ik ben eveneens gestopt met roken”, vertelt Freja Beha Erichson in het augustus-nummer van Vogue.

Volg Libelle Lijnt Lekker op Facebook.

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien