Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Dit kledingstuk is terug van weggeweest (en daar zijn wij héél blij mee)

Vind jij het ook nog iets te warm voor een winterjas, maar ook weer te koud voor een zomerjas? Dan hebben wij hét perfecte kledingstuk voor je gevonden! De bodywarmer maakt namelijk een heuse comeback deze herfst.

Zowel op de catwalk als op social media hebben wij het kledingstuk al meerdere keren gespot en daar zijn wij maar al te blij mee. Want waar komt de bodywarmer nu beter van pas dan in Nederland?!

Advertentie

Niet te koud, maar ook niet te warm
Een jas kiezen is namelijk niet bepaald gemakkelijk met dit wisselvallige weer. De ene dag schijnt het zonnetje lekker en is het terrasjesweer, terwijl het de volgende dag ineens stukken kouder is. Met de bodywarmer zit je in ieder geval gebakken: combineer het met een dikke oversized trui en je hoeft je geen zorgen te maken om de kou. En mocht je het te warm krijgen, dan trek je de bodywarmer gewoon uit.

Zó draag je ‘m
Nieuwsgierig hoe je dit kledingstuk het beste kan combineren? Wij zetten een aantal leuke outfits voor je op een rij:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jill Megan Kortleve (@jilla.tequila) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht dat is gedeeld door @jessylaw op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door TheLineUp (@maya_nilsen) op

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Instagram. Beeld: iStock/Instagram

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien