Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dít spotgoedkope masker zou roodheid en littekens verminderen

Heb jij al van alles geprobeerd om de oneffenheden op je gezicht te verminderen? Maar heb je nog niks gevonden dat écht goed werkt? Verspil je tijd dan niet langer aan dure beautyproducten of beautybehandelingen, maar probeer eens dít razend populaire gezichtsmasker.

Veel beautyliefhebbers zijn namelijk lyrisch over een gezichtsmasker dat momenteel rondgaat op TikTok. Het gezichtsmasker kun je zelf maken en bevat slechts twee ingrediënten.

Advertentie

Simpel en snel masker

Het masker zou vooral ideaal zijn voor mensen die roodheid en (acne)littekens in hun gezicht willen verminderen. Het enige wat je ervoor nodig hebt is honing en kurkumapoeder. Dat deze ingrediënten zo goed blijken te werken, is eigenlijk helemaal niet zo gek. Het is namelijk wetenschappelijk bewezen dat honing een ontstekingsremmende en antibacteriële werking heeft. Daarnaast zouden de hydraterende eigenschappen van honing zorgen voor een snellere én betere aanmaak van nieuwe huidcellen. Kurkuma werkt ook ontstekingsremmend, kalmerend én zou ook nog eens zorgen voor een gezonde glow op je gezicht.

Zó werkt het

Wat natuurlijk heel fijn is, is dat dit masker eigenlijk heel weinig geld kost. Veel mensen hebben wel honing in hun keukenkastje staan en als je geen kurkuma in huis hebt kun je dit al voor een paar euro aanschaffen. Je hebt maar een klein beetje van beide ingrediënten nodig. Nieuwsgierig hoe je het masker maakt? Hier een handig filmpje:

 

@bondenavantduet this video if you try this mask! ❤️😘 ##amysclearskintips ##skincaretips ##beautytips ##diy ##diymask ##diyhomemask ##homemade ##facemask ##diybeauty♬ original sound – bondenavant

Ben je 50-plus? Dit is de perfecte basis voor jouw huid:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: TikTok. Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien