Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Dit zijn de 3 grootste jeanstrends van dit moment

Spijker zal nooit uit de mode gaan, maar toch verandert de stijl van denim wel veel. Dit zijn momenteel de grootste jeanstrends.

De skinny jeans is niet meer uit het modebeeld weg te denken. Toch zijn momenteel 3 andere trends een stuk hipper én origineler:

Advertentie

1. De losse jeans
In plaats van een superstrakke broek, kun je dit jaar beter voor een los model gaan. Ten eerste zit ‘ie lekkerder, maar daarnaast lijk je er langer in en slijt ‘ie minder snel. Je ziet vooral veel hoge modellen met rechte pijp in de winkels hangen. Dit model wordt ook wel de mom jeans genoemd.

2. Combineren
Het is een tijdje uit de mode geweest, maar je kunt weer lekker gaan combineren, want jeans op jeans is helemaal hip tegenwoordig. Let wel op: dit keer hoort de kleur hetzelfde te zijn. Een spijkerbroekje, spijkerrok of lange jeans zijn alle drie hartstikke tof te combineren met een bijpassend spijkerjack.

3. Het spijkerpak
Het spijkerpak wordt ook wel ‘boilersuit’ genoemd is razend populair. Het pak lijkt op een jumpsuit, maar is helemaal van denim. Het leuke aan zo’n pak is dat het makkelijk te combineren is. Draag je er een paar sneakers onder dan zie je er lekker zomers en sportief uit, terwijl je met een paar hakken gelijk klaar bent voor een feestje.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: HLN.be. Beeld: iStock

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien