Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Doe 'ns gek, draag een hoedje

Een hoedje is perfect als je in de winter warm wil blijven, maar niet zit te wachten op statisch mutshaar.

Het is vaak wel even wennen, zo’n hoedje op je hoofd. Als je niet het type bent voor excentrieke hoofddeksels, biedt een fedora uitkomst. Het is een klassieke hoed die bij heel veel kledingstijlen goed staat. Voor iedere gezichtsvorm is wel een mooi model te vinden. Bovendien is zo’n hoed een stuk stijlvoller dan een muts, houdt het je lekker warm en is het de snelste oplossing voor een bad hair day.

Advertentie

Nog een paar dingen om aan te denken voordat je een fedora opzet:

  • Match de kleur en het materiaal van het hoedje niet met de rest van de outfit. Alleen geoorloofd voor leden van het Koninklijk Huis.
  • Een hoed trekt de aandacht. Laat daarom opvallende oorbellen en andere accessoires achterwege om een kerstboom-effect te voorkomen.
  • Kijk ook eens op de mannenafdeling voor hoeden – vaak hebben ze daar nog meer keus.

We hebben hier alvast een paar leuke exemplaren uitgezocht:

 

 

Memoires van een maîtresse – Deel 51: “Mondje dicht hè, ook tegen Eva”

kapitein

Sabine genoot volop van de aandacht van de Kapitein. Hij stond spontaan op de stoep en gooide al zijn talenten op tafel. Of beter, het aanrecht. Toen hij bij vertrek zijn horloge liet liggen, besloot Sabine haar lippen stijf op elkaar te houden. Zou ze het lot zo een handje kunnen helpen?

Telefoon uit en naar bed. Oh, wat een loeder ben ik toch ook. Zou hij het al doorhebben? De volgende ochtend word ik wakker door de bel. Het is half 9 en de Kapitein staat voor de deur. “Hee!” lach ik schaapachtig. “Wat een verrassing!” Zijn humeur is duidelijk niet zo zonnig als h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien