Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Het is vandaag Dress Red Day: de leukste rode outfits op een rij

Zondag 29 september is het Dress Red Day. Dé dag om iets roods te dragen om aandacht te vragen voor hart- en vaatziekten bij vrouwen.

Dit jaar is het de 10e editie van Dress Red Day. Deze dag is in het leven geroepen door de Hartstichting. De Hartstichting heeft al veel bereikt dankzij Dress Red Day. Zo heeft de stichting tussen 2013 en 2018 maar liefst 19 nieuwe onderzoeken naar hart- en vaatziekten bij vrouwen gefinancierd.

Advertentie

#dressredday
Wat kun jij doen om je steentje bij te dragen? Simpel! Draag zondag iets roods. Vraag je vriendinnen, familieleden en collega’s om dit ook te doen. Maak gezellig met z’n allen een foto en post ‘m op social media met de hashtag #dressredday.

Nog geen geschikte rode outfit? Let’s shop!

Dagboek Maud 24: “Mam, doe niet zo gek, dat is gevaarlijk!”

Maud - Libelle

Premium

De psycholoog heeft Maud geadviseerd haar moeder meer te stimuleren om haar uit haar depressie te trekken.

Natuurlijk ga ik proberen om mama uit haar depressie te halen. Ik wil haar laatste levensfase zo aangenaam mogelijk maken. Als me dat mijn laatste beetje vrije tijd kost, dan is dat maar zo. Gevolg is wel dat ik constant ruzie heb met Koen. Terwijl ik aan mama voordoe hoe ze een appel schilt en de tafel dekt, stoort hij me de hele tijd met onnozele vragen als: “Weet je of we nog koffiepads hebben?” “Hoe laat komt de post meestal?” “Op welke dag

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien