Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Dresscode: Denim

Dat hoort zo!
Een gat of scheur in een spijkerbroek is helemaal niet erg meer. Destroyed jeans zijn kant-en-klaar te koop en mooier ‘verwoest’ dan je eigen broek na een valpartij.

Chic shoppen
Een goed excuus om een nieuwe tas te kopen is deze leren shopper. Geen plastic meer maar een mooie stijlvolle tas die behalve voor de boodschappen, eigenlijk ook perfect te gebruiken is als handtas. Stoer, duurzaam en nonchalant in combinatie met denim! Benieuwd naar dit merk? Bekijk de website www.evadekker.nl! Leren shopper € 79,- (Eva D…..)
Tas Van leer trekken
Leer in combi met jeans is een succesverhaal. Behandel het leer met liefde en verzorg het regelmatig met bijvoorbeeld een waxspray. Zo blijft het leer het langst mooi!
brogue veterschoentje €49,95 (Sascha)
Schoen
Klompendansje?
Denkt een toerist aan Nederland, dan denkt hij aan: klompen. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel hippe en comfortabele exemplaren zodat we op die manier toch, in stijl, aan dit stereotype kunnen voldoen. Leren klompje met sleehak en kurkzool € 89,95 (Clarks).
Klompendansje
Aan de ketting
Een handtas, voor sommige een praktische tool, voor de ander de uitkomst van een verzamelwoede. Hoe meer hoe beter, gelukkig zijn ze ook in alle vormen, kleuren en prijzen te verkrijgen. De look a likes van de Chaneltas zie je overal verschijnen. Erg leuk, klassiek en een stuk beter betaalbaar!
Gequilt denim tasje € 7,- (Primark).
Tasje

Advertentie

One of a kind
Toe aan een unieke accessoire? By 1Oak heeft een ontzettend leuke sieraden collectie met o.a. halfedelstenen. Volledig handgemaakt en opgezet door het ontwerpduo Rachelle Bleeker en Chrissie Vreeker. Hun inspiratie? The city that never sleeps; New York! Neem gauw een kijkje op de site, het is de moeite waard! Neem een kijkje op de website.
Ketting
Shop deze dresscode in de Libelle webshop of bekijk deze dresscode in Libelle 18.

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien