Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Dresscode: Less is more!

Simplistisch
Less is more is het uitgangspunt van de simplistische trend. Op de catwalk toonde modehuis Max Mara deze trend al met mooie pasvormen en fijne materialen. Simpele vormen in unikleuren maken de outfit heel geraffineerd.

XL, dat past wel!
Een echte liefhebber kan er nooit genoeg hebben, tassen! De XL tas is nog steeds bij de tijd en daarbij erg handig als je goed voorbereid op stap wilt gaan. Lipstick? check! Agenda, tissues, flesje water, mascara, lippenbalsem, spiegeltje, de Libelle, check! XL-tas €56,- (Sita Murt)

Advertentie

Dutchess
De zomer collectie van ontwerpster Gwen van den Assem, label Dutchess, bestaat uit talloze jurkjes, waarvan sommige stukken op diverse manieren te dragen zijn. Zijde, katoen en soepel vallende jerseys geven de collectie een verfijnde uitstraling . Subtiele details, zoals strakke boorden, geplisseerde elementen en V-vormige inzetten geven de strakke, sobere ontwerpen een eigentijds karakter. Helemaal passend in de simplistische trend. De zomercollectie is uitgevoerd in basiskleuren als nude en verschillende grijs tinten, afgewisseld door mosterdgeel en zwart, wat het geheel een krachtige uitstraling geeft. Nieuwsgierig? www.dutch-ess.com

Dresscode

 

Meer mode Meer uit het blad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien