Exclusieve artikelen en onbeperkt puzzelen voor € 2,99 per maand

Zoek binnen:

Dresscode: Safari Anders

Wilt u deze Dresscode shoppen? Bekijk dan de kleding in de Libelle webshop!

Ssssslangenprint
Dierenprints zijn helemaal van deze zomer. Combineer ze wel met rijke materialen en effen kleuren, om de chique kant op te gaan. Anders wordt het al gauw ordinair. pumps met slangenprint €39,95 (Dolcis)

Advertentie

Dolcis

Ecologisch
Gelukkig denken steeds meer mensen en modemerken aan het milieu. Deze arm­banden zijn gemaakt van 100% gerecycled materiaal. Armbanden € 6,95 (H&M).

H&M
Kleurrijke kralen
Getalenteerde Afrikaanse vrouwen maken samen met Fietje Pieters unieke sieraden met Afrikaanse kralen. Er zijn al oorbellen vanaf € 10,-. Nieuwsgierig? Kijk op: www.fivawebshop.com.

Ring

De korte broek mag weer!
Hij is deze zomer weer  helemaal terug, de korte broek. Combineer hem eens met een bloesje of hakken, echt hip (en zó comfortabel)! Short  € 64,90 (Benetton).
Safaribroek Benneton
Cocoonen
Af en toe heerlijk wegduiken in comfort willen we allemaal. Hierbij hoort natuurlijk fijn zittende kleding en een heerlijk zachte sjaal om in weg te duiken. Een sjaal kun je op allerlei manieren om je nek, of zelfs je hoofd binden. Multifunctioneel, hip en o zo lekker om in weg te duiken. Sjaal met etnische print €7,95 (H&M)
Sjaal H&M

Onder redactie van Liselotte Admiraal, moderedactie Libelle

Meer mode Meer uit het blad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien