Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Gebruik je vaak droogshampoo? Dan mag je dít zeker niet vergeten

Droogshampoo is natuurlijk ideaal om je haar een opfrisbeurt te geven als je geen tijd hebt om je haren goed te wassen. Maar let wel goed op!

Droogshampoo is en blijft een stylingproduct en dat wil zeggen dat je het spul goed moet verwijderen, anders kan het gaan ophopen in je lokken en dat wil je natuurlijk niet.

Advertentie

Roos
Als je de droogshampoo niet goed uitwast, zorgt het op de korte termijn ervoor dat je haar volume gaat verliezen. Ook kan het er dof uit gaan zien en kun je er zelfs roos door krijgen. Op de lange termijn kan ophoping van een stylingproduct ervoor zorgen dat de dikte van je haar en de groei ervan in negatieve zin wordt beïnvloed.

Bescherming
Begrijp ons niet verkeerd: droogshampoo is een prima product om te gebruiken en werkt ideaal om het wassen van je haar een dag uit te stellen, maar zorg de dag erna ervoor dat je het er goed uitwast. En was je haren het liefst een keer per week met een exfoliërende shampoo. Deze shampoo beschermt je hoofdhuid.

Nog een droogshampoo nodig? We hebben de fijnste voor je op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Goed gevoel. Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien