Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Waarom je juist nú eens droogshampoo zou moeten proberen

Werken vanuit huis, meetings vanuit huis, (online) afspraken vanuit huis: het lijkt erop dat we voorlopig nog wel even aan huis gekluisterd zitten. Hoewel we verlangen om weer de normale dingen te kunnen doen, kun je ook wat voordelen halen uit de thuisisolatie. Eentje daarvan: je kunt experimenteren met droogshampoo. 

Veel vrouwen zijn al (zeer terecht) fan van droogshampoo. Mocht je het nog niet gebruiken, dan is dit misschien wel hét moment om dat wel te proberen. Je hoeft je haar een stuk minder vaak te wassen, en dat is natuurlijk al het grootste voordeel. Ben jij iemand die haar haar elke dag wast? Probeer dat dan, door middel van droogshampoo, rustig af te bouwen. Mocht je niet tevreden zijn met het resultaat, dan hoef je je in ieder geval niet te generen: de kans dat je iemand tegenkomt is vrij klein.

Advertentie

Uitgroei

Nu we niet meer naar de kapper mogen, is hier en daar wel wat uitgroei te ontdekken. Als je het niet aandurft om thuis aan de slag te gaan met het verven van je haar, kun je ook gewoon droogshampoo gebruiken. Er bestaan namelijk verschillende droogshampoos mét een kleurtje. Als je dit op je uitgroei spuit, zal dat kleurverschil een stuk minder opvallen.

Hoe te gebruiken

Dan is het natuurlijk handig om te weten hoe je dit product precies gebruikt. Schud de fles droogshampoo goed voordat je het gaat gebruiken en spray op een afstand van zo’n 30 centimeter. Verdeel je haar vervolgens in verschillende secties en spuit het vooral op de haarwortels. Masseer de droogshampoo vervolgens goed in je haar zodat het niet al te zichtbaar is. Nog even met een borstel door het haar om het goed te kunnen stylen en voilà: je haar zit weer goed!

Droogshampoo kopen? Dit zijn onze favorieten: 

Zó vaak moet je je haar wassen volgens de experts:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Beeld: iStock

Lees meer

Tessel Tindert: “Zou hij mij ook geld afhandig hebben willen maken?”

Met een bonkend hoofd en een uitgedroogde mond word ik wakker van bouwvakkers die in de binnentuin met een gillende zaag aan het werk zijn. Ik trek mijn dekbed over mijn hoofd.

Ik wil slapen, ik wil er niet zijn, ik wil weg uit mijn lichaam dat beurs en pijnlijk aanvoelt alsof ik in elkaar ben geslagen. Terwijl ik luister naar het gejank van de zaag, denk ik aan de vorige avond. Doris, Julie en ik hebben toen David/Taco was vertrokken 2 flessen wijn soldaat gemaakt en ik heb zelfs een sigaret van Doris gerookt terwijl ik al 15 jaar ben gestopt. Ik kan mezelf wel voor mijn h

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien