We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Hebben: er bestaat nu ook droogshampoo voor je kleding

Wordt je haar met de dag vetter, maar stel je een wasbeurt het liefst nog een paar dagen uit? Dan is droogshampoo je beste vriend. Goed nieuws: er bestaat nu ook een droogshampoo voor je favoriete blouse en jeans. Hebben!

Heb je onder de douche net bedacht wat je vandaag aan gaat doen, trek je het uit de kast en kom je erachter dat die blouse toch niet meer helemaal fris ruikt. Maar vies is-ie nou ook weer niet. Of een jeans die je al een week hebt gedragen, maar nog niet hebt gewassen omdat er nog geen vlek in zit. Sprayde je er eerst misschien nog wat deo overheen, nu kun je je hart ophalen met de droogshampoo van Day2.

Advertentie

Fris en zonder kreukels
Je gebruikt de spray als volgt: leg het kledingstuk op bed, spray de droogshampoo eroverheen en hang het item even aan een kledinghaakje. Als we de makers moeten geloven, ruikt je blouse of top binnen 5 minuten weer fris en fruitig. Ook fijn: de spray zorgt er bovendien voor dat kreukels voor een groot deel verdwijnen. Je kunt de droogshampoo op alle soorten kleding gebruiken. Je shopt de Day2 droogshampoo voor €8,65.

Ga je tóch liever voor een droogshampoo voor je haar?

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Flair.be. Beeld: iStock

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien