Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Droogtrommeldoekjes kunnen een heel vervelende bijwerking hebben

Droogtrommeldoekjes zorgen ervoor dat je was lekker ruikt en je kleding extra zacht aanvoelt. Toch zit er volgens sommige mensen ook één groot nadeel aan de doekjes: je zou er namelijk acne van kunnen krijgen.

Op de site Reddit vertelt een gebruiker over haar negatieve ervaring met de doekjes.

Advertentie

Droogtrommeldoekjes
De vrouw vertelt dat ze al een jaar op zoek is naar de oorzaak van haar plotselinge acne-uitbraak, maar tot op heden niks kon vinden. Omdat ze weleens had gehoord dat bepaalde wasmiddelen en wasverzachters voor acne kunnen zorgen, besloot ze onlangs over te stappen op andere producten. Ook stopte ze met het gebruik van droogtrommeldoekjes. Vooral dit laatste had volgens haar een zeer positief effect op haar huid.

Vettig laagje
“Mijn dermatoloog vertelde me dat droogtrommeldoekjes inderdaad bij sommige mensen voor acne kan zorgen.  De doekjes laten een vettig laagje achter op je kleding en beddengoed, wat in je poriën kan gaan trekken. Daarom zijn de doekjes ook zo vet als je ze in droger stopt en zo droog als je ze er weer uithaalt.”

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Reddit. Beeld: iStock

Anne-Wil: “Het voelt gek om die anderhalve meter aan te houden bij je eigen kind”

Anne-Wil

Anne-Wil heeft twee kinderen, vijf kleinkinderen, is getrouwd met Han en werkt in exclusieve boetiek. De vakantie gaat niet door, omdat Han voorrang geeft aan zijn werk.

Zondag

Eigenlijk zouden we nu op Schiermonnikoog moeten zitten, maar Han kan niet weg. Te veel werk. Bedrijven proberen de achterstand in te halen die ze hebben opgelopen door de coronacrisis. Ook die waar Han adviseur is. Hij zei dat het hem speet, maar naar mijn smaak niet genoeg. Aan zijn gezicht zag ik dat hij het eigenlijk helemaal niet zo erg vindt, want hij houdt van het werk en heeft het de

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien