Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Echte schoonheid zit van binnen

Volgens Google worden er 93 miljoen selfies per dag gemaakt. “Maar hoe echt zijn al die 93 miljoen stralende, vlekvrije, prachtige gezichtjes per dag nou eigenlijk?” vroeg woordvoerder Marieke Stegenga van de Brandwonden Stichting zich af.

“Het schijnt dat maar 1% van alle vrouwen op de wereld het uiterlijk van een model heeft’. Dat is dan wel weer een geruststellende gedachte als je zelf aan het focussen bent op je onvolkomenheden in de spiegel en driftig probeert een pukkel of rood plekje te camoufleren.

Advertentie

Maar denk ook eens aan al die vrouwen die niet de mazzel hebben dat zij met een simpele camouflagestick er weer een beetje beter uitzien. Zij hebben een brandwond, litteken, wijnvlek of verlamming en deze uiterlijke kenmerken laten niet zomaar wegtoveren.

18 september: NO make up day

Brandwonden Stichting daagt meiden en vrouwen uit om één dag zonder make-up naar school of werk te gaan

Maak een selfie zonder make-up en deel ‘m met #nomakeupday

Op NO make up day delen alle meiden en vrouwen met een mooi hart hun nomakeupselfie. Zet deze op Instagram, Facebook en/of Twitter met de hashtag #nomakeupday. Niet alleen om elkaar te steunen, maar vooral om al die andere meiden en vrouwen met brandwonden, wijnvlekken of wat het ook is dat hen uniek maakt een geweldige dag te geven.

Hopelijk mogen we jouw make-uploze selfie ook op donderdag 18 september bewonderen! Kijk op Libelle’s Instagram om ook make-up loze redactiecollega’s te spotten!

Doneren mag ook!

Durf je geen selfie te delen en steun je liever littekenonderzoek? Sms dan ‘brandwond’ naar 4333 en doneer eenmalig €2,50. Dit mag natuurlijk ook als je wél een selfie hebt gemaakt.

Meer informatie: www.brandwondenstichting.nl/nomakeupday

* Op de foto boven dit artikel zie je ambassadeur Britt Lents en woordvoerder Marieke Stegenga van de Nederlandse Brandwonden Stichting. De foto is gemaakt door Koos Breukel.

Doe het lekker zelf: maak dit multifunctioneel kledingrek voor al je modemoois

kledingrek

Premium

Gek kun je worden van jassen die niet meer aan de kapstok passen, van rondslingerende kleding en van sjaaltjes de je nooit kunt vinden. Met wat planken maak je van een kledingrek zo een multifunctioneel rek. Superhandig, want behalve kleding kun je daar ook alle schoenen en accessoires kwijt. Ideaal voor in de hal of de slaapkamer!

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien