Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Deze enkellaarsjes mogen dit najaar niet ontbreken in jouw kast

Hoge laarzen zien we dit seizoen overal terug in de winkels, maar de enkellaarsjes zijn en blijven ook nog steeds populair. Toe aan een nieuw paar? Wij hebben de leukste op een rijtje gezet.

Enkellaarsjes staan leuk onder een broek, maar kunnen heel goed onder een (nette) jurk. Ideaal, dus! Dit najaar staan deze laarsjes in alle soorten en maten in de winkel. Enkellaarsjes met dierenprint, stoere veterboots, witte laarsjes of cowboylaarsjes: er is voor iedereen een hip model te vinden. Zoals deze:

Advertentie

Enkellaarsjes met dierenprint

 

Stoere veterboots

Witte enkellaarsjes

Cowboylaarsjes

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien