Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Met deze enkellaarsjes lijken je benen langer in een wijde jeans

Verruil je deze winter die zo geliefde skinny jeans voor een wat wijder model? Een wijde jeans kun je zowel casual als wat netter dragen en wanneer je daar de juiste laarsjes bij draagt, lijken je benen langer.

De skinny jeans was jarenlang de hipste en populairste jeans, maar nu maakt de wijde, bootcut jeans een comeback. Een comfortabele jeans die je in de winter leuk met een dikke trui of blouse draagt.

Advertentie

Wijde jeans met enkellaarsjes

In de winter en herfst halen we de enkellaarsjes weer uit de kast en combineren we deze het liefst met een jeans. Maar die enkellaarsjes die je altijd droeg met een skinny jeans, doen het wat minder goed onder een wijder model. Want: bij een skinny jeans gaat alle aandacht naar de enkels, het slankste deel van het been. Dat laat je been langer lijken en dat willen we natuurlijk allemaal. Wanneer je ‘m iets korter draagt zie je ook het hele laarsje, wat hetzelfde effect heeft.

Enkellaarsjes met puntige neus

Máár diezelfde enkellaarsjes met een ronde neus staan een stuk minder leuk onder een wijde jeans. Onder een wijde jeans kun je namelijk het beste enkellaarsjes met een puntige neus dragen. Laarsjes met een ronde neus zorgen ervoor dat je benen korter lijken dan ze zijn, terwijl een puntige neus ervoor zorgt dat je benen een stuk langer lijken. Zo draag je dat bijvoorbeeld:

 

Zo’n leuke outfit kopen voor het najaar? Wij hebben de leukste items op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Purewow.com. Beeld: iStock

wijde jeans

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien