Mooie gatenplant: Monstera Deliciosa voor slechts € 22,95

Zoek binnen:

Facetrex rekent af met rimpels.

Met het rijper worden van de huid komen de rimpeltjes dan ook vaak onaangekondigd tevoorschijn. Maar u wilt toch ook gewoon blijven stralen? Dan is het tijd voor een gezichtsverzorgend product dat afrekent met de rimpels!

Het meest belangrijk is dat een anti rimpel crème in staat is om rimpeltjes glad te strijken en vermoeidheidstrekken te vervagen. Topische rimpelontspanners spelen daarbij een belangrijke rol. Deze stoffen verslappen de spieren, zodat in de huid geen rimpels kunnen worden getrokken. Maar niet iedere anti rimpel crème bevat deze spierontspannende stoffen!

Advertentie

Facetrex® Facelifting Botaline Crème is juist zeer rijk aan deze stoffen, en dat is nu precies de kracht van Facetrex.

Facetrex® bevat een bijzonder hoogwaardig mengsel aan stoffen, die diep doordringen in de opperhuid. Deze stoffen gaan huidveroudering effectief tegen en hebben een ontspannende invloed op de spierspanning in het gezicht (expressierimpeltjes). De huid wordt weer glad, veerkrachtig en elastisch.

Direct zichtbaar resultaat
• Verstevigend en liftend effect op de huid
• Een mooie, gladde en elastische huid

Na 4 weken?
• Rimpels zijn verdwenen en de huid voelt zacht en stevig
• De huid van het gezicht, hals en decolleté zijn gelift
• Het decolleté is gehydrateerd en voelt glad aan

Wist u ook?
Dat Angela Groothuizen al meer dan 4 jaar elke dag Facetrex® gebruikt? En dat visagisten bij de Voice of Holland haar regelmatig complimentjes gaven?

Kijk op Vedax.nl naar de ervaringen van Angela en probeer Facetrex® nu zelf bij De Tuinen.

Dít is de numerologische weekvoorspelling van week 4

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

[premium-verder-lezen]Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli v

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien