Laatste kans in Nederland: Whitney – a Tribute by Glennis Grace

Zoek binnen:

Handig: test welke kledingstijl het beste bij jou past

De ene week ga je voor een kek mantelpakje, terwijl je de week daarna weer in een fleurige kleurrijke jurk te zien bent. Maar hoe zou je jouw eigen stijl nu eigenlijk omschrijven? En welke kledingstukken passen daar het beste bij? Fashionchick komt met een tool die je een handje helpt.

Online modeplatform Fashionchick heeft een nieuwe stijltest gelanceerd. Het bepalen van je eigen stijl kan namelijk best wel lastig zijn, door het enorme aanbod van kledingstukken in alle webshops die er tegenwoordig zijn. Dat kan makkelijker!

Advertentie

Vind je eigen stijl
In de test staan 19 verschillende stellingen met vragen met foto’s van kleding. Aan jou de taak om iedere keer te bepalen voor welke outfit je zou kiezen. Aan de hand van jouw keuzes rolt er vervolgens een stijl uit: jouw stijl! Zo heb je dat online winkelmandje de volgende keer in no time gevuld. 

Oh en pssst… als je voor 5 mei de test doet, dan maak je ook nog een kans op een shopbudget van 2250,- euro. Da’s mooi meegenomen om je lente- en zomergarderobe een flinke boost te geven. Je doet de test hier >

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock, Fashionchick

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien