Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Dit is op dit moment de favoriete jurk van Meghan Markle

Woensdag sluiten prins Harry en Meghan Markle hun royal tour door Zuid-Afrika af. Meghan wist de afgelopen dagen elke dag weer een aantal prachtige outfits uit haar koffer te toveren. Daarmee liet ze duidelijk zien welke jurk haar favoriet is.

Als we naar haar outfits van de afgelopen weken kijken, dan is een ding zeker: dit najaar is de overhemdjurk de favoriete jurk van de hertogin. Tijdens de royal tour droeg Meghan Markle 4 keer zo’n overhemdjurk. Voor de afwisseling koos ze steeds voor een andere kleur en lengte, wat dit model ook zo leuk maakt.

Advertentie

Nooit uit de mode
De overhemdjurk gaat nooit uit de mode, staat iedereen en kun je zowel casual als wat netter dragen. Net zoals Meghan doet:

Ook op zoek naar zo’n overhemdjurk? Wij hebben de leukste voor je op een rijtje gezet:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Hellomagazine.com. Beeld: Getty

Tessel Tindert: “Na een paar minuten kijk ik om en raak ik in paniek”

Robert

Robert en ik gaan naar een hotelletje in Noordwest-Frankrijk waar we eerder zijn geweest. In Picardië, aan de monding van de Somme, de rivier waarbij in de Eerste Wereldoorlog zo bloedig is gevochten.

Daar lagen de loopgraven van waaruit miljoenen Franse, Engelse en Duitse jongens de dood in werden gejaagd. ‘Schuldig landschap’, zeg ik tegen Robert als we er bijna zijn. Links en rechts strekken zich lappendekens van gele korenvelden en groene weiden met witte koeien uit tegen een decor van zachtglooiende heuvels. Robert kijkt me niet-begrijpend aan.

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien