Libelle Beauty cadeaubox met 77% korting!

Zoek binnen:

Hier kun je de favoriete winterlaarzen van Meghan Markle kopen

Heb jij ook een favoriet item in je kast hangen, dat je het liefst iedere dag aan trekt? Voor Meghan Markle is dat de afzaklaars. Ook de afgelopen maanden is ze weer volop gespot met de hippe laarzen.

Meghan heeft voorkeur voor laarzen met een slouchy uiterlijk. Haar favoriete laarzen zijn die van Stuart Weitzman, die ze hier tijdens Remembrance Day 2019 draagt met een zwarte mantel van Stella McCartney. De elegante outfit krijgt direct een veel stoerder effect dankzij de afzaklaarzen.

Advertentie

Ook zijn olijfgroene of bruine laarzen favoriet van Meghan.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door FAN PAGE (@mxghanmarkle) op

Maar de tijdloze zwarte blijven de lievelingslaars. Ook na Remembrance Day in november is ze nog veelvoudig gespot met de laarzen. En hier scoor jij de goedkopere variant:

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Whowhatwear. Beeld: Getty Images

Zo ziet deze week (14 juli t/m 20 juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.
Numerologie werkt

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien