Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Deze feestjurken koop je op Black Friday met een fijne korting

De kortingsdag Black Friday is in Amerika al jaren een fenomeen, maar hier in Nederland moeten we er nog een beetje aan wennen. Toch zijn er bijna geen winkels die deze dag zonder korting voorbij laat gaan.

Zoek je nog een leuke nieuwe outfit voor de feestdagen? Dan is de korting die je vrijdag (of al eerder deze week) krijgt natuurlijk van harte welkom. Wij zijn de webshops alvast ingedoken en hebben een aantal leuke feestjurken waarop je – nu al of alleen op Black Friday – korting krijgt:

Advertentie

Hieronder vind je een lijst met allerlei mooie merken en hun acties:

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien