Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Terug van weggeweest: het fleecevest is weer helemaal hip

Modetrends komen en gaan. Wat vorig jaar écht niet kon, kan dit jaar zomaar een populaire trend worden. Zo is dit najaar het fleecevest weer helemaal hip.

Hij is superzacht en zit heerlijk. Toch was het fleecevest de afgelopen jaren allesbehalve stijlvol of modieus. Daar komt nu (gelukkig!) verandering in, want het fleecevest is terug van weggeweest!

Advertentie

Hip
Het kledingstuk werd regelmatig op de catwalk gespot tijdens de herfst en wintershows 2019 in februari en maart dit jaar. Ook stijlicoon Gigi Hadid liep onlangs nog met een hip blauw fleecevest over straat. Ben je een echte koukleum? Dan is het fleecevest echt iets voor jou.

Keuze is reuze
Het gebeurt niet heel vaak dat comfortabele item modetrends worden. Dus pak vooral je kans, nu de herfst- en wintercollectie weer in de winkels ligt. Van warme teddy-jassen tot cropped fleecetruien. De keuze is reuze.

Bron: Vogue. Beeld: iStock

Anouks dochter (15) durfde niet meer naar school: “Soms duwde ik haar letterlijk de deur uit”

Anouks dochter - libelle

Premium

De dochter van Anouk (49) veranderde in de brugklas van een vrolijk meisje in een angstige puber. Het werd zo erg dat ze niet meer naar school kon. “Flo bleef zitten, raakte haar vriendinnen kwijt en had nergens meer plezier in.”

Anouk: "Het ene moment zat mijn dochter Flo nog vol enthousiasme aan de keukentafel haar boeken te kaften en zich te verheugen op haar nieuwe leven op de middelbare school. Het volgende moment was er niets meer over van haar optimistische stemming. Na 2 maanden verkeerde ze in een permanente staat van paniek. Ze zeggen dat een mens 2 instinctie

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien