Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

Terug van weggeweest: het fleecevest is weer helemaal hip

Modetrends komen en gaan. Wat vorig jaar écht niet kon, kan dit jaar zomaar een populaire trend worden. Zo is dit najaar het fleecevest weer helemaal hip.

Hij is superzacht en zit heerlijk. Toch was het fleecevest de afgelopen jaren allesbehalve stijlvol of modieus. Daar komt nu (gelukkig!) verandering in, want het fleecevest is terug van weggeweest!

Advertentie

Hip
Het kledingstuk werd regelmatig op de catwalk gespot tijdens de herfst en wintershows 2019 in februari en maart dit jaar. Ook stijlicoon Gigi Hadid liep onlangs nog met een hip blauw fleecevest over straat. Ben je een echte koukleum? Dan is het fleecevest echt iets voor jou.

Keuze is reuze
Het gebeurt niet heel vaak dat comfortabele item modetrends worden. Dus pak vooral je kans, nu de herfst- en wintercollectie weer in de winkels ligt. Van warme teddy-jassen tot cropped fleecetruien. De keuze is reuze.

Bron: Vogue. Beeld: iStock

Koen Wauters: “De geboorte van mijn dochter was absurd en fantastisch”

Koen Wauters - libelle

Premium

Koen Wauters (52) vormt met zijn broer Kris de Vlaamse band Clouseau. Onlangs verscheen hun album Tweesprong, waarmee ze door België en Nederland toeren. Koen heeft een dochter en een zoon: Zita (15) en Nono (13).

Waarom moeten we naar jullie Tweesprong komen?
“Omdat het lang geleden is dat je bent geweest, denk ik. En we zijn nog altijd die sympathieke Belgen dus dat kan alleen maar een leuke avond opleveren.”

Wat is daarbij de grootste uitdaging?
“De nummers die de mensen niet kennen, zó te brengen dat het publiek er plezier

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien