Italiaans leren tassen van € 329,- voor € 79,95

Zoek binnen:

'Floating french' is de nieuwste nageltrend (en zó lak je die zelf)

Nageltrends komen en gaan, maar de french manicure blijft voor altijd bestaan. Het iconische witte randje aan de bovenkant van je nagel krijgt nu wel een flinke twist.

Volgens beautyexperts wordt de ‘floating french’ het helemaal in het najaar van 2019. Het ziet er dan ook heel gaaf uit.

Advertentie

Floating french
De floating french is volgens lifestylewebsite Popsugar bedacht door Tracey Lee, een nagelstyliste die in Nederland woont. In plaats van het bekende witte streepje van de french manicure, wordt bij de floating french de bovenkant van de nagel compleet doorzichtig gelaten. En daardoor lijkt het alsof de nagel als het ware zweeft.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Tracey Lee (@traceyleenails) op

Zelf lakken
De floating french ziet er misschien ingewikkeld uit, maar volgens Tracey kun je het prima zelf lakken. Met gewone nagellak of speciale gellak. Het is wel belangrijk dat je acrylnagels op je eigen nagels aanbrengt, om goed dat doorzichtige, zwevende effect te kunnen creëren – daar zijn je natuurlijke nagels nu eenmaal te troebel en gelig voor.

Crea bea
Je begint met een roze lak, die je tot net over het midden van de nepnagel aanbrengt. Vervolgens kun je ervoor kiezen of je zoals Tracey een streep met een andere kleur nagellak wilt aanbrengen, of bijvoorbeeld glitters of diamantjes wilt plaatsen op het ‘zwevende’ gedeelte. Wees creatief! Hier kun je stap voor stap lezen en zien hoe je de floating french creëert. Je kunt het natuurlijk ook bij een nagelsalon laten doen.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Shelena Robinson (@shelena2002) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door • Dзиi Нож • (@denihox) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Winnie is Awesome (@winnieisawesome) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Ami Vega 💅🏽💅🏾💅🏿 (@amivnails) op

Libelle’s Chanan testte het verschil tussen normale nagellak en gellak: 

Iedere dag de best gelezen berichten van Libelle in je mailbox? Meld je aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Popsugar. Beeld: iStock 

Speel hier de woordzoeker van zaterdag 22 februari

woordzoeker

Premium

Wil jij je weekend goed beginnen met een ouderwetse puzzel? Dan heb jij geluk want op deze zaterdag 22 februari hebben wij weer een leuke woordzoeker voor je klaarstaan. Na aankoop heb je 7 dagen om ‘m op te lossen. Je vindt de puzzel terug in jouw bewaarlijst. Succes!

[premium-verder-lezen]

[puzzel]

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien