Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Wie had dat gedacht: de permanent is terug

Wil je weleens helemaal wat anders met je coupe, net als Edith in de video? Bij een permanent denk je waarschijnlijk al snel aan een stijf poedelkapsel uit de jaren 80. Iets waar je anno 2017 absoluut niet meer mee gezien wilt worden, toch? Het permanent heeft echter een heuse comeback gemaakt, en hóe.

Voordelen
De golvende beach waves die je tegenwoordig op de catwalk ziet kun je nu namelijk ook krijgen door middel van een permanent. Niks geen strakke stijve krullen dus, maar gewoon een nonchalante natuurlijke coupe! En er zijn nog meer redenen om nu wél voor een permanent te gaan:

Advertentie

  • Het is tegenwoordig veel gezonder. De producten zijn minder schadelijk voor je haar.
  • De kapper gaat aan de slag om meer beweging en structuur in je haar te brengen.
  • Het is niet meer zo ‘permanent’ als vroeger, je haar blijft niet de hele week exact hetzelfde zitten. Je kunt er dus ook andere kanten mee op.

Voor iedereen die twijfelt hier nog wat inspiratie:

Een bericht gedeeld door OLAPLEX (@olaplex) op

Een bericht gedeeld door Ди (@prostodii) op

LEES OOK:

Bron: Libelle.be. Beeld: Instagram/iStock

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien