Center Parcs: samen uitwaaien aan de Zeeuwse kust

Zoek binnen:

Gezocht: brunettes voor een kapselproductie in Libelle

Voor de nieuwe Libelle x Rob Peetoom kapselproductie in Libelle 10 (2020) zijn we op zoek naar leuke fotogenieke brunettes.

Ben je een brunette en heb je een leuke korte coupe,  bob, lob, of half lang haar en lijkt het je leuk om voor ons op de foto te gaan? Belangrijk: het gaat hier niet om een metamorfose! Je wordt niet geknipt of gekleurd, alleen gestyled voor de fotoshoot. Je moet minstens 30 jaar oud zijn om mee te doen.

Advertentie

De fotoshoot zal plaatsvinden op maandag 2 en dinsdag 3 december 2019 in het HQ van Rob Peetoom in Halfweg.

Wat moet je doen?
Vul onderstaande vragen in en mail deze, inclusief een recente ‘pas’foto in kleur (waar het haar goed zichtbaar op is), naar: redactie@Libelle.nl o.v.v. ‘Libelle 10 haarproductie’.

Naam:
Leeftijd:
Adres + Woonplaats:
Telefoonnummer:
Emailadres:
Kledingmaat boven:
Geknipt in Rob Peetoom salon?:
Voorkeursdatum/tijd 2 & 3 december, ochtend of middag:

Alleen volledig ingevulde aanmeldingen + foto worden in behandeling genomen. Als je wordt uitgekozen, wordt er voor 22 november contact met je opgenomen door Libelle. De fotoshoot zal plaatsvinden in Halfweg en ongeveer 2 uur van je tijd kosten.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Zo zorg je ervoor dat je relatie standhoudt en samen oud wordt

relatie

Premium

Het aantal alleenstaanden en echtscheidingen is nog nooit zo hoog geweest. Hoe komt het toch dat de zoektocht naar De Ware zo moeilijk is geworden? En: wat kunnen we zelf eraan doen om goed samen oud te worden?

We zijn, uitzonderingen daargelaten, allemaal op zoek naar de ware liefde. En als we die gevonden hebben, proberen we dat gevoel zo stevig mogelijk vast te houden. Althans, dat zou je denken. De realiteit is anders. Niet eerder telde Nederland zo veel alleenstaanden. Sinds de jaren vijftig van de vorige eeuw nam het
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien