Cinderella Classic 4-seizoenen dekbed nu vanaf € 69,95!

Zoek binnen:

Gezond & mooi

1 minuut
Zo blijft sporten leuk
Een te ambitieuze start is een van de redenen dat veel mensen hun goede sportvoornemens niet volhouden. Een paar tips om het wel langer vol te houden:

  1. Kies altijd een vaste dag en een vaste tijd. Plan het ruimschoots in.
  2. Sport samen met een vriendin, maar maak dan niet de fout de competitie met haar aan te gaan.
  3. Kies een sport die past bij het seizoen, bijvoorbeeld tennis in het voorjaar en de zomer en yoga in de herfst en winter.


4 minuten
De kracht van fruit
Multivitaminepillen zijn nog steeds geen volledige vervangers voor vers fruit, maar zolang deze pillen als aanvulling worden februikt, is er niets aan de hand. Fruit bevat vezels die goed zijn voor de darmen en dat is iets wat een pil niet kan evenaren. Twee stuks fruit en een multivitamine is het ideale recept.

Advertentie

5 minuten
Snelle hulp online
Met vage fysieke of psychische klachten gaat u misschien niet direct naar de huisarts, maar als u toch meer informatie wilt of gerustgesteld wilt worden, kan het online spreekuur een handige en snelle oplossing zijn. Voor meer informatie zie het gezondheidsplein.

8 minuten
In de krul

Een warme krultang doet het haar geen goed. Probeer in plaats daarvan eens krulrollers. Helmaal niet ouderwets en prima om grove krullen te creëren. Deze rollers blijven vanzelf in het haar kleven. Handig! Wonderkrullers vijf stuks €1,99 (Zenner)

12minuten

Creatief met nagellak

Er zijn tegenwoordig zo veel hippe kleurtjes nagellak te koop. Maar u kunt natuurlijk ook zelf een nieuw kleurtje mengen. Pak gewoon uw oude potjes nagellak uit de kast en ga aan de slag.

beauty uithetblad

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien