Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Shoppen maar: het goedkopere zusje van H&M komt naar Nederland

Leuk nieuws voor iedereen die van shoppen houdt (en welke vrouw houdt daar nou niet van?). H&M heeft namelijk een voordeliger zusje en daar kunnen we binnenkort gaan winkelen, in Nederland.

In thuisland Zweden is het goedkopere zusje van H&M, genaamd Afound, al een groot succes. En nu is Nederland aan de beurt.

Advertentie

H&M outlet
Het gaat om een outletwinkel. Op de website van het merk valt te lezen dat de winkel mode ‘een tweede kans wil geven’. Bij Afound zou je altijd 25 tot 70% korting krijgen op mode-items. Kijk, daar houden we van.

Afound opent dit jaar in Nederland
Waar de eerste Nederlandse winkel gaat openen is nog niet duidelijk. En ook wanneer die winkel open gaat, is nog niet bekend. Wel weten we dat het ergens dit jaar is.

Tot die tijd vermaken we ons vast met het Instagram account van Afound.

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Nieuws, FashionUnited.nl. Beeld: iStock

Columnist Hans: “Het nadeel van gespreksnarcisten? Ze vréten energie”

Hans

Hans Verstraaten is journalist en schrijft elke week over de kleine én grote dingen in zijn leven. Deze week: gespreksnarcisten.

Gespreksnarcisme, ik had er nog nooit van gehoord. Een gespreksnarcist is iemand die gedurende een gesprek alleen maar over zichzelf wil spreken. Nu ik wist wat het was, moest ik meteen aan mijn buurvrouw Annemieke denken. Vorige week moest ik uitwijken voor een auto, waarbij ik van mijn fiets viel en mijn voet verstuikte. Dat liep een beetje moeilijk. “Wat heb jij nou?”, vroeg Annemieke, toen ik haar huis voorbij strompelde. “Van mijn fiet

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien