Set van 4 winterharde fruitbomen voor € 39,95

Zoek binnen:

Heb jij ‘m nog? Dít haaraccessoire maakt z’n comeback

Regelmatig zien we trends uit de nineties terugkeren. De één geliefder dan de ander. Over deze trend zullen de meningen verdeeld zijn.

Het gaat om de haarband. Maar vergeet dat dunne bandje, dit seizoen mogen ze flink opvallen. De haarbanden kunnen niet groot genoeg, en mogen zelfs een paar centimeter boven je hoofd uitkomen. Niet alleen in sterrenland zijn de brede haarbanden veel gezien, ook de royals dragen de accessoire regelmatig.

Advertentie

Zie met eigen ogen
De haarband komt in allerlei kleuren. Dat kan voor je gevoel een beetje kinderachtig ogen, maar bewijzen deze foto’s niet het tegendeel?

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Leonie Hanne (@leoniehanne) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Chiara Ferragni (@chiaraferragni) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Pernille Teisbaek (@pernilleteisbaek) op

Shopze
Dat ziet er nog eens stoer en vrouwelijk tegelijk uit. Wij zetten er een paar voor jou op een rijtje zodat je niet eerst zelf alles bij langs hoeft te gaan. You’re welcome!

De haarband staat ook erg mooi in een bos met krullen. Libelle’s beautyvlogger Susan laat zien hoe je makkelijk je haar krult (zónder krultang!):

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Vogue. Beeld: iStock

Maike heeft de Katwijkse ziekte: “Ik ben eigenlijk een tikkende tijdbom”

Katwijkse

Premium

Maike Varkevisser (30) heeft de Katwijkse ziekte, een aandoening waardoor uiteindelijk hersenbloedingen ontstaan. Zoals bij haar oma en haar vader. Eén ding weet ze heel zeker: dat het haar zoontje Yves niet staat te wachten.

“Soms sluip ik zijn kamertje binnen, om bij zijn bedje stiekem te kijken hoe hij ligt te slapen. Mijn lieve Yves. Zo rustig en tevreden. Wat zou mijn vader blij zijn geweest met zijn eerste kleinkind. Hij heeft hem nooit gezien, want papa overleed afgelopen zomer, toen ik vier ma

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien