Lekker lezen! Libelle Bookazines voor € 3,35 >

Zoek binnen:

Deze haarkleurtrend staat prachtig bij blondines (en zelfs brunettes)

Soms heb je zin in iets anders met je haar. Geen rigoureuze veranderingen, maar gewoon: een net iets frissere coupe. Dan is deze trend ideaal. Zeker wanneer je blondine bent of je haar iets wil oplichten. 

De trend in kwestie heet ‘Sandstorm‘. Het houdt in dat de aanzet van je lokken de natuurlijke kleur behoudt, maar je het gezicht omlijst met highlights in een zanderige kleur blond. De highlights worden rondom je gezicht en in de lengtes van het haar gezet.

Advertentie

Uitgroei

Het grote voordeel? Deze haarkleur werkt voor zowel blondines als brunettes en haalt je gezicht lekker op. Precies wat je wel kunt gebruiken als je (net als wij) een beetje pips ziet in de wintermaanden. De trend geeft je haar dimensie en vereist minimaal onderhoud. Die uitgroei kun je immers lekker laten zitten.

Alvast wat plaatjes die mee kunnen naar de kapper:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Popsugar. Beeld: iStock/Instagram

Verzetsheldin Selma van de Perre-Velleman: “Pas als ik dood ben, zal ik bevrijd zijn”

Selma van de Perre

Premium

De Joodse verzetsstrijdster Selma wist op wonderlijke wijze uit de handen van de Duitsers te blijven en werd actief in het verzet. Uiteindelijk werd ze toch opgepakt, maar kon ze haar Joodse identiteitverborgen houden. Ze vertelt haar verhaal in onze gloednieuwe Bevrijdingsspecial. 

Zou ze niet thuis zijn? Ik heb al 2 keer aangebeld. Op het afgesproken tijdstip ben ik op het adres in de Londense wijk Hammersmith. Na een paar minuten wordt het gordijntje van het raampje in de voordeur opzij geschoven. 2 ogen kijken me strak aan. Het is Selma. “Sorry, maar ik ben niet meer

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien