Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Deze haarkleurtrend staat prachtig bij blondines (en zelfs brunettes)

Soms heb je zin in iets anders met je haar. Geen rigoureuze veranderingen, maar gewoon: een net iets frissere coupe. Dan is deze trend ideaal. Zeker wanneer je blondine bent of je haar iets wil oplichten. 

De trend in kwestie heet ‘Sandstorm‘. Het houdt in dat de aanzet van je lokken de natuurlijke kleur behoudt, maar je het gezicht omlijst met highlights in een zanderige kleur blond. De highlights worden rondom je gezicht en in de lengtes van het haar gezet.

Advertentie

Uitgroei

Het grote voordeel? Deze haarkleur werkt voor zowel blondines als brunettes en haalt je gezicht lekker op. Precies wat je wel kunt gebruiken als je (net als wij) een beetje pips ziet in de wintermaanden. De trend geeft je haar dimensie en vereist minimaal onderhoud. Die uitgroei kun je immers lekker laten zitten.

Alvast wat plaatjes die mee kunnen naar de kapper:

 

De beste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je nu aan voor de nieuwsbrief!

Bron: Popsugar. Beeld: iStock/Instagram

Zo ziet deze week (28 januari t/m 4 februari) eruit volgens je numeroscoop

Premium

Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat? Bekijk dan elke week hier je numerologische weekvoorspelling.

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werkt met cycli van steeds 9 jaar en kan

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien