Hoera! Libelle is genomineerd. Stem nu >

Zoek binnen:

Vrouw deelt geniale tip om piepende schoenen en sandalen te voorkomen

Een soppend, scheet- of luchtgeluid: het maakt niet uit hoe je piepende schoenen noemt. Maar grote kans dat je het vervelend vindt als je in de zomer op sandalen, slippers of sneakers loopt en je hoort dat gekke, piepende geluid onder je voetzolen vandaan komen. Gelukkig is daar nu een handige oplossing voor.

De warme zomerdagen maken het al moeilijk om fris en fruitig de dag door te komen, dus die piepende schoenen wil je er waarschijnlijk liever niet bij hebben. De Australische Vivian Maple heeft voor jou de ideale oplossing gevonden.

Advertentie

Zo voorkom je piepende schoenen

Je schoenen maken waarschijnlijk geluid omdat er lucht tussen de binnen- en buitenzool zit. Met het trucje van Vivian is dat heel makkelijk op te lossen: je hoeft alleen wat lucht weg te laten lopen door met een schaar (of nog beter: een naald) gaatjes in de zool te prikken.

Om je piepende schoenen het zwijgen op te leggen is dit dé ideale hack. “Het laat wel gaten achter in je schoenen, maar niemand die het ziet als je het draagt. Daarna liep ik rondjes door het huis: geen scheetgeluiden meer.” Et voilà! Vanaf nu heb je geen last meer van die luchtgeluiden.

Ken je dat: ben je aan het wandelen met je slippers aan… Schiet er een bandje los! Je hoeft niet direct nieuwe slippers te kopen; je lost het probleem gemakkelijk op.

Wil jij meer lifehacks? Dat kan! Je kunt nu via je telefoon, tablet of Google Home (slimme speaker) praten met Libelle. Open de Google Assistent app op je telefoon en zeg: ‘Hé Google, praat met Libelle!’ Weten hoe je dat precies doet? Klik hier!

Libelle Voice

De mooiste berichten van Libelle in je mailbox ontvangen? Meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Bron: Metro. Beeld: iStock

piepende schoenen

Lees meer

Weekend bezigheid: groene kunstwerkjes achter glas

groene kunstwerkjes

Hou je van groen en doe je mee met de kamerplantentrend, maar dan wél op jouw manier? En ben je een beetje handig? Maak dan deze prachtige groene lijsten om je interieur mee op te fleuren.

groene kunstwerkjes

Dit heb je nodig voor de groene kunstwerkjes

  • •Transparante lijsten van eiken met elastiek: A5 €26,95 / A4 €39,95 / A3 €54,95  (Moebe v
Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien