We Will Rock You de musical: nu tot 50% korting!

Zoek binnen:

Hamamdoeken van ZusenZomer!

Wat is een hamamdoek?
Een hamamdoek is meestal een katoenen doek met franjes die van oudsher gebruikt wordt in Turkse badhuizen. Door de speciale katoen wordt de doek gebruikt als omslagdoek of om je mee af te drogen.

Makkelijk mee te nemen
Hamamdoeken zijn lichter en dunner dan gewone handdoeken en dus ideaal om mee te nemen naar de sportschool, het strand of op vakantie. Ze wegen namelijk niks en ze zijn zomaar weer droog. Een hamamdoek heet ook wel een pestamal of een fouta.

Webwinkel ZusenZomer
De grootste collectie hamamdoeken vind je bij de webwinkel ZusenZomer, een zusje van ZusenSjiek. Beide webwinkels zijn opgericht door, hoe kan het ook anders, twee zussen. ZusenSjiek bestaat sinds 2008 en ZusenZomer sinds 2010.

Kwaliteit en hippe kleuren
Voor ZusenZomer werken de zussen samen met een kleinschalige Turkse fabrikant/importeur van hamamdoeken. Door de samenwerking hebben ze goed zicht op de kwaliteit van de hamamdoeken en kunnen zij regelmatig nieuwe kleuren en maten toevoegen aan de collectie.

Winnen!
Wil jij wel zo’n mooie hamamdoek toegestuurd krijgen? Libelle geeft 10 hamamdoeken weg! Op de Libelle-hyves vind je een fotoalbum met de titel: Ik wil een zomerse hamamdoek!. Plaats hier een foto van een handdoek die voor jou bijzonder is en die je wel in zou willen ruilen voor een nieuwe hamamdoek. Deze actie duurt tot 13 april. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

Alle deelnemers die een geschikte foto insturen, ontvangen aan het eind van de actie een kortingscode van 10% voor de webwinkel van ZusenZomer die tot 30 juni geldig is.

Advertentie

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien