Lekker lezen: Libelle bookazines voor € 3,35

Zoek binnen:

Handige mini’s voor in je tas

Mini’s zijn in zo’n geval een uitstekende aanvulling! Hippe Hebbedingetjes is een webwinkel waar je eindeloos terecht kan voor handige mini’s.

Hebbedingetjes
In de webshop kun je terecht voor Hippe Hebbedingetjes zoals vrolijke tassen, prachtige kettingen en portemonnees. Naast deze mode accessoires beschikt Hippe Hebbedingetjes ook over een lijn met mini’s zoals verfrissingsdoekjes met aardbeiengeur en lippenbalsem in de vorm en smaak van ijs. Alle producten hebben een luxe uitstraling en zijn prima betaalbaar.

Advertentie

Pakket
Het pakket dat Hippe Hebbedingetjes speciaal voor Libelle heeft samen gesteld bestaat uit:

  • 1 Wildberry cream cakeje gevuld met lippenbalsem.
  • 10 vochtige doekjes met een heerlijke aardbeiengeur.
  • 1 ice cream cup gevuld met Cookies `n Cream lipbalm.
  • 30 pads nagellakremover met een heerlijke vanillegeur. De pads zijn alcohol en aceton vrij.

Win een pakket mini’s
Deze actie is inmiddels afgelopen. Voor meer winacties ga je naar de winpagina van Libelle. Lees ook de overige spelvoorwaarden.

Meer weten over Hippe Hebbedingetjes
Wil jij het assortiment van Hippe Hebbedingetjes bekijken of wil je meer informatie? Ga dan naar de website van Hippe Hebbedingetjes.

Zo ziet deze week (7 juli t/m 13juli) eruit volgens jouw numeroscoop

Numeroscoop

Er is een gloednieuwe week aangebroken. Dus tijd voor een nieuwe numerologische weekvoorspelling. Ben jij benieuwd wat jou deze week te wachten staat?

Numerologie is een studie over de getallen in je leven. Het is een eeuwenoude wiskundige wetenschap die gebaseerd is op het idee dat het hele universum een systeem is dat te ontrafelen valt naar basiselementen: nummers. Gebeurtenissen en persoonlijkheden ontwikkelen zich niet in het wilde weg, maar hebben samenhang en betekenis. De getallen helpen ons om onszelf en de wereld om ons heen beter te begrijpen.

Numerologie werk

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien