Anastasia de musical: nu tot € 25,- voordeel per kaart

Zoek binnen:

Het Libelle jurkje!

Wilt u het Libelle jurkje bestellen?
Wegens overweldigend succes is het jurkje tijdelijk alleen in maat S en XS verkrijgbaar. Het spijt ons zeer dat we niet iedereen meteen van dienst kunnen zijn. De verwachting is dat het Libelle-jurkje eind oktober weer volop verkrijgbaar is. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer uw maat weer verkrijgbaar is? Stuur dan een mailtje met uw e-mail adres naar redactie@libelle.nl en u ontvangt eind oktober vanzelf bericht.

Advertentie

Het Libelle jurkje kost € 79,95 (Libelle abonnee’s krijgen € 10,00 korting*) en is exclusief voor Libelle ontworpen door Vanilia. Kijk op vanilia.nl voor de verkoopadressen of bestel het jurkje online.

Hoe te dragen?
Het jurkje kan op vele manieren gedragen worden. Bijvoorbeeld zoals op foto 1: relax. Weekend! Tijd voor comportable kleding waarin het heerlijk relaxen is, maar waarin je ook zo de deur uit kunt. Combineer het jurkje daarvoor met breisels en een maillot. Enkellaarsjes zijn ook deze winter favoriet.

Foto 2: let’s dance! Haren los, een leuk diadeem erin, open pumps eronder en het jurkje is een feestjurk.

Foto 3: shoptijd! Gezellig winkelen en daarna nog een kop koffie in je favoriete café. Doe een jasje met schoudervulling aan over het jurkje, een goed stel laarzen eronder en voila: vintage.

Foto 4: waar is de vergadering? Zo draag je het jurkje mooi zakelijk naar het werk. De ronde bril is terug van weggeweest als hippe accessoire. Een leren laptoptas maakt de werklook helemaal af.

libelle-jurkje-4x

Het filmpje geeft een kijkje achter de schermen bij de fotoshoot. Let op! Aan het eind wordt genoemd dat het jurkje te bestellen is met € 10,- korting, dit geldt alleen voor abonnees.

Bekijk ook het filmpje van de cover catwalk show in de PC Hooftstraat.

* Gebruik hiervoor de kortingsbon of de online-kortingscode die Libelle-abonnees hebben ontvangen bij Libelle 34. Deze kortingsbon en –code blijven geldig t/m half november, zodat iedereen nog de tijd heeft om gebruik te maken van de aanbieding.

Hoe zou u het jurkje dragen?

Libelle heeft nu ook een Little Black Dress. Lees meer over de Libelle Little Black Dress of bestel het jurkje direct!

alleen in maat S en XS verkrijgbaar. Het spijt ons zeer dat we niet iedereen meteen van dienst kunnen zijn.

De verwachting is dat het Libelle-jurkje eind oktober weer volop verkrijgbaar is. Wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer uw maat weer verkrijgbaar is? Stuur dan een mailtje met uw e-mail adres naar redactie@libelle.nl

Speel hier de snackpuzzel van zaterdag 25 januari gratis

snackpuzzel

Premium

Ook deze zaterdag 25 januari hebben we weer een nieuwe gratis kruiswoordpuzzel voor je. Je vindt ‘m terug in jouw Bewaarlijst en hebt 7 dagen om de puzzel op te lossen. Succes!

[minipuzzel]

 

Lees Verder >>

voor jou geselecteerd

Laat meer voor jou geselecteerd zien